joi, 14 iulie 2011

Va fac cunostinta cu ToDo


Hmmmm....Poate va intrebati cine este ToDo?
         Ei bine, ToDo provine de la acea lista pe care unii si-o fac zilnic, saptamanal, lunar, la inceput de an nou, pentru intreg anul ce vine, de ziua lor, pentru a stabili ce vor face pana peste un an. Da, este To Do List (asa cum o numesc americanii), dar deoarece eu trebuie sa-mi intocmesc o astfel de lista zilnic, asa ne-am imprietenit de tare incat a primit un nume (citit romaneste). Eu vi-l prezint pe ToDo Travel cu locurile vazute si umblate de mine, ce vi le recomand sa le vedeti, anul acesta, in weekend, vara cand e soare, cand vreti voi si aveti timp de recreere. Va voi prezenta si cateva retete ce ne plac noua (mie si tuturor celor ce le-au incercat :) ) la nebunie, pe care le puteti lua cu voi in drumetii sau sa le pregatiti cu ocazia oricarui eveniment doriti.
         Blogul ar fi trebuit sa fie infiintat acum 5 zile de ziua mea (pe 9 iulie), dar alegerea numelui a fost foarte grea, trebuie sa recunosc.
         Asa ca, ii multumesc lui Coco (logodnicul meu, prietenul meu cel mai bun, Mascarici) pentru ajutor (caci el a gasit varianta finala a numelui), si lui Tuddy (fratele meu, deoarece el m-a ajutat sa-i retusez fata lui ToDo) si pornim la drum:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu